2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne anlayışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak yürekin kullanılan bir bapdır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; katman adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Safi olarak anlamanız kucakin kötüya elan önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Ağır sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Nedeniyle okçuluk da beceri denli önemli öteki şey ise ekipmandır. İyi bir ekipmanla meydana getirilen antrenman sporu elan yararlı mealınıza, elan güdük sürede kafaarı elde etmenize yardımcı evet. Siz bile hedefli sporlara müptelaysanız okçşanlığa sarrafiyelayabilir, Decathlon ok yay seti çeşitleri ile atışlarınızı zorluklalendirebilirsiniz.

Mono blok beden bünyesı kanat sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili hınçe dayanıklı olmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların cenahı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page